#Rewrite everything to https RewriteEngine On RewriteCond %{HTTPS} !=on RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]

Verhalenbundels Oostland Literair - Shirley-Ann

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Verhalenbundels Oostland Literair

Andere projecten

Passievol!

Wat hebben een zangeres, paardrijdster, kaartenmaker, kok en een schaatser met elkaar gemeen? Op het eerste gezicht helemaal niets. Toch delen deze personen één ding: passie voor hun beroep of hobby. Die spat er vanaf in de gloednieuwe bundel Passievol van Oostland Literair. Negen schrijvers nemen u mee in een verhaal vol geheimen, legendes en avonturen. Reis met hen mee naar de wereld van de paddenstoelen. Ga op zoek naar een verloren collier in Frankrijk. Ruik de frisse geur van een kampeervakantie. En beleef een innerlijke reis naar passie en geborgenheid.

Het boek Passievol gaat over een reis langs verschillende uitingen van passie. Negen schrijvers nemen de lezer mee in een verhaal vol geheimen, legendes en avonturen. Maak onder meer kennis met een mythische wereld van paddenstoelen, leef mee met een zoektocht naar een verloren collier en verwonder u over de wereld van een kaartenmakers. Kortom, een boek met heel afwisselende verhalen.

De schrijvers van deze bundel zijn Shirley-ann Benda, Rianne van Dijk, Dirk Langstraat, Gerard van de Schootbrugge, Marguerite de Ruijter, Nick Steenkamp, Kimberley Tseng, Willem de Vreede en Jennefer Zuniga-de Jong.

Passievol is de vierde verhalenbundel van Oostland Literair en is uitgegeven bij Uitgeverij Oostland. Eerder verschenen Te Gek voor Woorden (maart 2015), Waanzin (maart 2015) en Dennengeur en kunstsneeuw (december 2015).


Meer dan een miljoen Nederlanders, jong en oud, hebben er dagelijks ongelooflijk veel last van, van eenzaamheid. In STIL LEVEN vertellen tien van hen hun zo indringende verhaal. Het zijn geen mooie verhalen, eerder vertellingen vol emoties, tranen en onbegrip. Door hun verhaal in STIL LEVEN te vertellen, hopen ze in elk geval een stukje van dat pijnlijke onbegrip weg te nemen....

STIL LEVEN - 10 Aangrijpende verhalen over eenzaamheid door Shirley Ann, Diana van Bezouwen, Nandita Doelam, Eveline van Dongen, Charmaine Hulsbosch, Debbie van den Nieuwendijk, Marguerite de Ruijter, Nick Steenkamp, Jennefer Zuniga de Jong en Arie van Driel.


Uitgeverij: Uitgeverij Oostland.
Eindredactie: Gerard Van de Schootbrugge
Vormgeving: Jikke den Hollander
Omslagfoto: Charmaine Hulsbosch
Initiatief/organisatie: Guus Maiburg

ISBN: 978-94-92212-07-8
NUR: 303

Prijs 10,00 euro (excl. eventuele verzendkosten). De opbrengst komt ten bate van het Goede Doel: DE STRIJD TEGEN EENZAAMHEID.

Oostland Literair doet het weer. Na het succes van de gezamenlijke bundel in 2014 geven opnieuw tien lokale schrijvers uit de gemeenten Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland een bundel uit met spannende, ontroerende en speciaal voor dit boek uitgegeven verhalen. Of u nu van een leuk kinderverhaal houdt, of een spannend, op waarheid berustende geschiedenis, of meer op zoek bent naar horror, humor, romatiek, of een combinatie daarvan, in dit boek vind u vast wel iets van uw gading.

De verhalen sluiten aan bij het thema van de Boekenweek 2015: 'Te gek voor woorden'.

Deelnemende schrijvers: Theo Akse, Arie van Driel, Gerard Espunt, Marguerite de Ruijter, Nick Steenkamp, Kimberley Tseng, Klaas de vries, Sybren van Wayenburg, Shirley-Ann van Wingerden en Jennefer Zuniga-De Jong.

ISBN 978-94-92212-02-3
Eerste druk: Maart 2015
Prijs: 9,95

OOSTLAND LITERAIR - Tien schrijvers gebundeld

Schrijvers: Shirley-Ann Benda, Eveline van Dongen, Ina de Weert, Ymir Flink, Arno Weijgertse, stadsdichter Mark Boninsegna, Sybren van Wayenburg, Nick Steenkamp, Gerard van de Schootbrugge en Arie van Driel

Foto´s: John Hofman

Omslagontwerp: Luci Engelen

Omslag foto: John Hofman

Vormgeving binnenwerk: Rianne Lampers

Ondersteuning vanuit bibliotheek Oostland: Nelleke van Eck

Eerste druk: Februari 2014
ISBN: 978-90-816044-4-4
NUR: 303
Prijs: 9,95 euro (inclusief BTW, exclusief verzendkosten)

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu